USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині напали з ножем на міліціонера

14 Січня 2014 15:15
Криміналом закінчилися різдвяні свята для 24-річного мешканця Маневицького району, який напав на правоохоронця. Про це повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України у Волинській області.

Затриманий пояснив, що пішов на такий вчинок через те, що недолюблює міліціонерів, адже саме через правоохоронців двічі відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Подія трапилася в одному із сіл Маневицького району. Капітан міліції Віталій Оксенюк перебував на території обслуговування зі службовими документами та у форменому одязі. На головній вулиці села він помітив 24-річного місцевого жителя. Хлопець знаходився у стані алкогольного сп’яніння, нецензурно висловлювався, грубо порушував громадський порядок.

Впізнавши у правопорушнику свого адміннаглядного, міліціонер підійшов та зробив йому зауваження. Натомість чоловік не припинив хуліганські дії, а кинувся на правоохоронця із кулаками.

Через кілька секунд капітан міліції побачив у руках зловмисника ніж. Миттєво зреагувавши, правоохоронець застосував прийоми рукопашного бою та затримав порушника. Однак той встиг пошкодити дільничному формений одяг та поранити руку.

Працівники міліції розпочали кримінальне провадження.



«Слід відзначити, що затриманий неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, нині перебуває під адміністративним наглядом. У його кримінальній біографії є судимість за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжку. Загалом за місцем проживання чоловік характеризується вкрай негативно», – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук.

«На разі за цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України – повідомив начальник Маневицького РВ УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Оксентюк. – Вирішується питання щодо обрання до підозрюваного міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування».

За напад на дільничного інспектора міліції правопорушник може ще п’ять років провести у в’язниці.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Михайло Показати IP 14 Січня 2014 18:14
Теперішня так звана опозиція фактично заохочує насильство проти влади, в т.ч. до працівників міліції. Нема на цю публіку Обами з американськими поліцейськими!
думка Показати IP 15 Січня 2014 09:04
В цивілізованому світі поліцейський пристрелив би цього гівн..ка, як скажену собаку, та й усе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus