USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині під колесами автівки загинув 16-річний велосипедист

9 Листопада 2015 16:53
33-річний мешканець Ківерцівського району, керуючи автомобілем «Мерседес», на автодорозі Луцьк-Маневичі, поблизу Ківерець, допустив наїзд на велосипедиста, 16-річного жителя району. Про це інформують у прес-службі волинської міліції.

Внаслідок автопригоди велосипедист від отриманих травм загинув на місці події.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шурик Показати IP 9 Листопада 2015 22:13
Сталось велике горе...померла одна людина якій ще жити та жити...друга може позбавитись волі...але як водій я нерозумію деяких велосепедистів які нехтують елементарними правилами безпеки що призводить до летальних наслідків. Чому їздити без шолома...чому їздити по автомобільній дорозі як ти хочеш...чому в нашій державі не рахуються з велосепедистами..і докі в нас стільки чому стільки ми будемо писати правила виживання на дорозі кров'ю...
славік до шурик Показати IP 9 Листопада 2015 23:56
Так хлопець винний бо не одягнув шолома.Але водій який його збив їхав на дуже великій швидкості, обганяв легковий автомобіль плюс алкоголь у крові. Хлопчина на велосипеді їхав з іншої сторони йому на зустріч.Лобове зіткнення. Шансів вижити дитині не було і шолом би не поміг.
Юля до славік до шурик Показати IP 10 Листопада 2015 14:01
Повірте мені від такого удару на такій швидкості,і шолом не врятувавби,і по проїздній частині він не рухався,а по узбіччі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus