USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині пожежник приторговував наркотиками

19 Червня 2014 17:41
Начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини Управляння Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області упродовж року займався незаконним збутом наркотичних засобів, повідомили у прес-службі прокуратури області.

Завдяки діям прокуратури Маневицького району та відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Маневицького РВ УМВС викрили злочинну діяльність пожежника.

Під час оперативної закупівлі, зловмисника затримали за місцем проживання. Під час обшуку в майора служби цивільного захисту вилучили понад 60 грамів канабісу. Відомості про цей факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Суд обрав надзвичайнику запобіжний захід у виді домашнього арешту. Між тим, свою вину у вчиненні інкримінованих злочинів працівник ДСНС уже повністю визнав.

Триває досудове розслідування, процесуальне керівництво яким здійснюють прокурори прокуратури Маневицького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
оля Показати IP 19 Червня 2014 18:52
один стройматеріалами морду наїв, то йому нічого Другий наркотой приторговував ,скоро мабуть і девочками начнуть торгувати . ВОВІК МАБУТЬ В ДОЛ І , А .....
Багги Кулумбетов Показати IP 20 Червня 2014 09:49
За дві з хвостиком зарплати може і до дєвочок дойти...
Кулєга Віті Показати IP 20 Червня 2014 11:52
Шкода, що в нашій країні, для того щоб вижити і прокормити сім"ю, ведуться люди на легкий заробіток який не завжди є законним....от і маємо те, що маємо....
ййй Показати IP 20 Червня 2014 12:41
До того все доводить, що всім державним службовцям платять зарплату на яку і себе не можна прокормити, і вцьому винна держава.
Такер Показати IP 20 Червня 2014 16:01
"не завжди є законним"...та і законним , на скільки мені відомо, їм займатись Закон забороняє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus