USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині рибохорона вправляється у браконьєрстві?

3 Березня 2014 14:04
Сьогодні жителі селища Литовеж спостерігали за людьми, які з їх слів займались браконьєрством. Чоловіки на автомобілі марки «Нива» зеленого кольору, надули човна та попливли до сіток, які були розставленні на річці Західний Буг. Із сіток вони діставали рибу та кидали у човен, за словами свідків робиться таке регулярно. Спостерігачі позвонили самообороні, викликали міліцію та пресу, повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Один із підозрюваних у браконьєрстві розповів, що він є помічником рибоохорони і навпаки вилучив сітку з річки, а рибу випускав у воду. Посвідчення при собі немав, ім'я особи, яка його уповноважила займатись перевіркою, не повідомив.

На місці працювала слідча група з експертами, вилучено сітки, човен та інші предмети схожі на браконьєрське спорядження. Складено протокол, справу, після розслідування, передадуть до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus