USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині троє злочинців погрожували пенсіонерці вбивством через гроші

19 Квітня 2019 14:56
На Волині троє чоловіків проникли до помешкання пенсіонерки та вимагали у неї віддати пенсію, приставляючи до горла ніж та погрожуючи вбивством.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 22 березня 2018 року троє чоловіків у стані алкогольного сп’яніння, скориставшись похилим віком та безпорадністю пенсіонерки, через незамкнені вхідні двері проникли в будинок, аби заволодіти грішми жінки.

Зокрема, чоловіки вчинили напад на потерпілу, закривали їй рот тканиною, щоб вона не змогла покликати на допомогу. Потому, взявши господарський ніж, приставляли жінці до горла та погрожували вбивством, вимагаючи віддати пенсію. Після цього один із злочинців вдарив жінку по голові, від чого вона втратила свідомість.

Після марних обшуків один із чоловіків почав різати ножем ковдри, диван та матраци, однак гроші нападникам знайти так і не вдалося.

Відзначимо, що у суді жоден із трьох обвинувачених не визнав свою вину, хоча під час досудового розслідування зізнаввалися у злочині. Зловмисники заявляли, мовляв, на них здійснювали тиск працівники поліції. Однак жоден із них не зміг пояснити, як на місці злочину з’явилися їхні відбитки пальців.

До слова, потерпіла померла до початку судового розгляду даного кримінального провадження по суті, тож з'ясування обставин у справі здійснено судом на підставі інших здобутих у даному кримінальному провадженні доказів.

У підсумку суд визнав чоловіків винним, призначивши одному з них покарання у виді 8,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна, два інші чоловіки отримали по 7 років позбавлення волі також з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus