USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у механізм січкарні потрапила жінка

29 Серпня 2016 15:14
Пенсіонерка на Волині з необережності потрапила в механізм електричної січкарні, від отриманих травм жінка померла на місці.

Трагедія сталася у селі Соснина Іваничівського району 25 серпня, близько 20 години вечора. Потерпілу знайшли сусіди та викликали «швидку допомогу» та поліцію. Медики та слідчо-оперативна група, які прибули на місце трагедії, констатували смерть від травм несумісних з життям.

Як повідомили у Секторі комунікацій в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області, така трагічна подія дійсно мала місце на території приватного домогосподарства. Згідно з попередньою версією, жінка потрапила в механізм електричної січкарні під час приготовування корму для домашніх тварин. «Жінка загинула через необережне поводження з електричною технікою підвищеної небезпеки», - прокоментували у волинській поліції.

Як стало відомо журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини з власних джерел, 67-річна пенсіонерка, яка трагічно загинула, проживала сама та самостійно вела господарство. Чоловік загиблої помер рік тому, а діти проживали далеко від матері.

Зі слів односельчан, жінка була порядною людиною, співала у церковному хорі. В суботу, 27 серпня, волинянку поховали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Надія Показати IP 29 Серпня 2016 16:40
страшна смерть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus