USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині уже декілька днів шукають зниклого батька п'яти дітей

24 Лютого 2018 13:42
Василь Загородніх живе з дружиною та 5-ма дітьми у селі Туличів Турійського району. Сам родом з Горохівщини, села Печихвости. Про те, що він зник поліція повідомила 22-го лютого, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

19-го лютого о 7-ій годині ранку 27-річний Василь Загородніх вийшов з птахофабрики народного депутата Сергія Мартиняка, де працював у нічну зміну. А його дружина Олена навпаки – заступала на зміну.

На роботі й розминулися – Василь пішов додому. Через трохи перетелефонував, що вже доходить до хати. Але так і не дійшов до цього часу.
Більше ні від кого Василь слухавки не взяв. Телефонували з різних номерів. А надвечір припинилися гудки під час виклику. Абонент – поза зоною.

Біля села – ліси. Правоохоронці повідомили, що в одному з них нібито зафіксували місце знаходження телефону.

Олена самотужки організувала людей на пошуки. Місцеві обійшли усю округу, але Василя ніде не знайшли. Тим часом поліція участі у пошуках не брала.

Олена розповідає, того злощасного ранку Василь був напідпитку. А попередньо поконфліктував ще з одним чоловіком на роботі. Навіть трохи пошарпалися. Версію про те, що колега міг наздогнати Василя Завгородніх та щось йому заподіяти, дружина Олена відкидає. Адже чоловік, з яким виник конфлікт, лишився з нею на зміні. Співробітники теж нічого з цього приводу сказати не можуть. Кажуть не було схоже, що Василь мав намір кудись їхати.

Тим часом зникнення молодого чоловіка повільно обростає чутками: хтось – стверджує, що бачив Василя у день, коли він пропав у селі на зупинці і що він сідав у автобус. А хтось нібито каже, що бачив Василя у Турійську. Тим часом уже чотири доби молодого чоловіка не можуть знайти, ані в Турійському районі, ані на Горохівщині – звідки він родом.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце знаходження Василя Завгородніх – телефонуйте до редакції ТРК «Аверс» за телефоном: 050 378 72 06.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пісня Показати IP 24 Лютого 2018 15:39
Горілочка в роті - значить на роботі.
дядя Показати IP 25 Лютого 2018 13:20
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus