USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У лудинській школі отруїлися діти

3 Березня 2017 14:10
Діти в Лудинській школі отруїлися невідомою речовиною.

Про це стало відомо з неофіційних джерел Володимирмедіа.

Поки що не вдалося зв’язатися з дирекцією школи, проте працівники навчального закладу кажуть, що цю невідому хімічну речовину, нібито, приніс із собою хтось із учнів.

На місце події приїхали представники районної влади, медики, представники правоохоронних органів.

Як прокоментувала дану надзвичайну подію заступник голови Устилузької ОТГ Світлана Дубицька, яка виїхала на місце події, до в.о. директора Лудинської ЗОШ вранці звернулося кілька школярів цього ж навчального закладу зі скаргою, що у кабінеті фізики відчувається різкий запах, від якого у них паморочиться голова.

Заглянувши до кабінету, дорослі виявили розлиту у кутку зелену рідину із різким запахом. Дітей було негайно направлено на огляд у місцевий ФАП, проте стан їхнього здоров'я погіршувався, внаслідок чого й викликали швидку допомогу.

Школярів доправили на приймальне відділення Володимир-Волинського ТМО.

Як наголосив головний лікар ТМО Олександр Клачук, до лікарні доправили 5 дітей. Ще орієнтовно мають привезти 4-5 школярів. В усіх, хто прибув раніше, взяли аналізи крові, які нині в процесі обробки.

Діти госпіталізовані у дитяче віділення ТМО, де їм проведуть дезінтоксикаційні заходи. Їхньому здоров’ю наразі нічого не загрожує.

Приймальне відділення ТМО готується прийняти наступну партію отруєних невідомою речовиною дітей.

Нині, на місці події працює комісія зі складу медиків Володимир-Волинського ТМО та представників правоохоронних структур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus