USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині водій збив двох людей і зник із місця аварії

3 Січня 2014 16:36
Правоохоронці затримали водія, який збив двох пішоходів і зник із місця аварії. Один із поcтраждалих перебуває в реанімаційному відділенні. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

У чергову частину Камінь-Каширського районного відділу УМВС України у Волинській області надійшло телефонне повідомлення із приймального відділення центральної районної лікарні про те, що до них із травмами різного ступеню тяжкості доставлено 19-річного та 32-річного жителів села Мостище.

«Під час перевірки правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження чоловіки отримали у дорожньо-транспортній пригоді, винуватець якої втік із місця події, залишивши пішоходів і не надавши їм першої медичної допомоги, – розповів начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук. – Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, працівники міліції встановили винуватця автопригоди. Ним виявився 22-річний житель села Бузаки, котрий у нетверезому стані перебував за кермом автомобіля «ВАЗ».

Відомості про цей факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Горе-водій затриманий, автомобіль доставлено на арештмайданчик. Триває слідство, призначені експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пидари Показати IP 4 Січня 2014 11:13
пи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus