USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині встановлюють обставини смерті молодого чоловіка

16 Липня 2015 13:40
Чоловіка із вогнепальним пораненням голови виявили у лісовому масиві поблизу села Віл Любешівського району.

У чергову частину райвідділу міліції надійшло повідомлення місцевого жителя, який пішов у ліс по ягоди, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

– Волинянин повідомив: поблизу автомобіля «ВАЗ» він побачив тіло молодого чоловіка, біля якого лежала зброя. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили: покінчив життя самогубством пострілом у голову із власної мисливської рушниці 29-річний житель села Березичі, – розповів перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство». Триває слідство, в ході якого правоохоронці встановлюють всі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 16:54
Це так, один із прикладів того, що необхіден дозвіл мати вогнепальну зброю усім бажаючим. Правда є маленьке запитання, коли в тебе стріляють, то ти встигнеш витягти свій ствол?
Анонім Показати IP 16 Липня 2015 18:03
Между прочим, Порошенко на совещании в Ужгороде пообещал инициировать закон, приравнивающий к террористам всех вооруженных людей, не относящихся к силовым структурам страны. Любопытно, чем вызван такой поворот в его позиции?
Ірина Показати IP 16 Липня 2015 21:35
Це було не самогубство. Йому і його батькові не раз погрожували вбивством. Хлопець дуже хороший. Нещодавно одружився. Світла йому пам*ять!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus