USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині - вибух на складі ракетно-артилерійського озброєння

16 Жовтня 2014 11:49
На Волині військова прокуратура взялася розслідувати справу про підрив складу ракетно-артилерійського озброєння.

Про це в ексклюзивному коментарі "Обозревателю" повідомило джерело в правоохоронному відомстві.

Як розповіли в МВС, потужний вибух стався вчора, 15 жовтня, в місті Володимир-Волинський. "Передумов до НП не було, адже військовослужбовці на цьому складі проводили звичайну інвентаризацію. Тим більше, проведення подібних заходів викликано збройними зіткненнями в країні і неодноразовими спробами крадіжок зброї та боєприпасів з військових складів з метою наживи".

При цьому, зі слів міліціонера, вибух таки стався. "Наскільки мені відомо, рвонула реактивна протитанкова граната РПГ-26. Внаслідок вибуху - начальник складу 39-річний прапорщик Бабанський отримав множинні осколкові поранення. Він госпіталізований", - повідомили в МВС і додали, що частково пошкоджено саме приміщення складу.

У військовій прокуратурі України факт вибуху на складі ракетно-артилерійського озброєння Збройних Сил поки не коментують, посилаючись на таємницю слідства.

Нагадаємо, одним з найбільш резонансних НП, пов'язаних з підривом військових об'єктів стався в Харківській області - там в ніч на 18 вересня зловмисник кинув на територію Лозівського об'єднаного міського військкомату дві бойові гранати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 16 Жовтня 2014 14:17
прийшла несподівана перевірка?
111 Показати IP 16 Жовтня 2014 14:30
Інвентаризація - сама головна передумова

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus