USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині за хабар у $ 2000 затримали чиновника міськради

6 Листопада 2015 10:17
31-річний керівник відділу земельних ресурсів та охорони природного навколишнього середовища однієї з міських рад Волинської області за 2 тисячі доларів США пообіцяв вирішити питання, що входять до його компетенції.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Посадовець за певну винагороду сприяв у підготовці технічної документації щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,24 га для подальшого продажу через аукціон у центральній частині міста.

4 листопада 2015 року правопорушника затримали працівники управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України у Волинській області під час отримання частини неправомірної вигоди у сумі 200 доларів США.

Раніше за даним фактом слідчим управлінням УМВС України у Волинській області відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУкраїни.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Вирішується питання щодо затримання чиновника у порядку ст. 208 КПК України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Х Показати IP 6 Листопада 2015 10:28
Всі без винятку районні та міські відділи земельних ресурсів КОРУПЦІОНЕРИ!!! Якщо подивитись як і кому вони земельку видавали... стільми бруду вилізе, що щей Ковельський чиновник буде не перший...
Mik (галицька миша) до Х Показати IP 6 Листопада 2015 10:40
Ха, Ви розкрили "таємницю"! Отже, чиновник, про якого йдеться - з Ковеля? У замiтцi назва мiста вiдсутня. Втiм, Ви маєте рацiю: хабарництво - усюди.
Штефан, Луцьк до Х Показати IP 6 Листопада 2015 11:28
Точно так. А заодно й міські голови. Особливо ті, котрі пішли на повторні - 2 і 5 каденції. Дивина: правохоронці - міліція, СБУ і прокурори, як у рот води понабирали. Ось вам і доказ організованої злочинності на Волині. Обласна прокуратура теж мовчить. Панове! Сидіти вам всім, однією компанією, в одній і тій самій камері! А можливо, й щось серйозніше... Рятуйте душі, а не крадіть.
Mik (галицька миша) Показати IP 6 Листопада 2015 10:37
Посадовець-хабарник... На жаль, це навiть нiкого вже не дивує... Звикли. Пристосувалися. Спокiйно сплачуємо хабарниковi "податок", аби вирiшити свої питання. Доколи? Вони ж БЕРУТЬ лише тому, що ми ДАЄМО!
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 10:47
а де ж Прізвище "героя" ?(
так от Показати IP 6 Листопада 2015 11:05
Чому так і пруть на ті посади, у депутати різних рівнів - щоб красти і наживатись, а зарплату держслужбовці отримують за наші податки!!!
орест Показати IP 6 Листопада 2015 11:13
скільки років керував земельним відділом міськради Довгополюк і в цей час сокійно забудовував своіми бізнес забудовами Рованці? Він і зараз держслужбовець ОДА та .це йому не мішає керувати своіми ресторанами.
лучанка Показати IP 6 Листопада 2015 11:20
В земельних питаннях,корпція така,що це страшно.Вільхівська сільська Рада Горохівського району. Землю видає,роздає всім,хто попросить. Приватизовують землю паї не діти, а цивільні дружини,без відома другого брата. Приїхали, щоб оформити спадщину, а вона уже оформлена на чужу по суті людину.Без ніяких документів. Отак працюють. І,зараз потрібно судитися, але чи вистачить сил і здоровя циим займатись. Коли закон шласить,що паї можуть приватизувати тільки діти, а не якісь сожительниці.
Анонім до лучанка Показати IP 9 Листопада 2015 11:41
Пані лучанко-Ваші батьки написали ЗАПОВІТ на людину ,яка їх доглянула до смерті .зверніть увагу -ДОГЛЯНУЛА ДО СМЕРТІ .-а чому ж не діти батьків доглянули? ... ВАШЕ прізвище ЧИТКАЙЛО ? запитайте адвоката на що ви маєте там право в с. Діброва? та і історію ваших родичів .Чому це чужа людина їх доглядала? і тоді Вам розкажуть ,що за наклеп теж є відповідальність перед законом. Вільхівська сільська рада .
волиняка Показати IP 6 Листопада 2015 15:45
В нас вся вертикаль влади К О Р У М П О В А Н А!!! А за чиновників і годі говорити. Порядок тут можна навести тільки взявши в руки калаша.Але в нас нема ні гонтів з залізняками,ні кармелюків,ні махновців з чучупаками,які захищали бідоту. Вчорашні герої Майдану,сьогодні в ВР такі самі,як і остальна сволота.Не хватає слів і злості.Крапка.
жителі села Діброви Показати IP 6 Листопада 2015 20:55
Приватизація земельної ділянки згідно заповіту цілком законна справа. Повторне рішення сільської ради відносно земельної ділянки буде незаконне. Потрібно було доглядати своїх родичів щоб написали заповіт на вас.
--- Показати IP 6 Листопада 2015 23:31
Це ж про Книша
Волинянка Показати IP 7 Листопада 2015 06:17
Цілком підтримую Дібрівчан. Де ж ви були, "родичі", коли батьків треба було доглядати? Чи чекали заповіту, оформленого на вас? Інколи не тільки влада винна, інколи і родичі ГНИЛІ попадаються!!!
Мирослава Показати IP 7 Листопада 2015 14:34
А чогож не затримують деканів , які постійно депуть і вищі хабарі зі студентів?? одні декани юридичного, географічного і економічного ВНУ тільки стільки понабирали , що хатякии набудували!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus