USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині загинув рибалка

24 Грудня 2014 11:26
На Волині чоловік загинув на водоймі, провалившись під лід, - інформують у прес-службі волинської міліції.

У чергову часину Горохівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло телефонне повідомлення від мешканки району. Жінка розповіла, що її батько, який ще вранці пішов не риболовлю, не повернувся.

Виїхавши до водойми, слідчо-оперативна група з’ясувала, що Анатолій рибалив із друзями. Згодом ті розійшлися, тож чоловік залишився сам. Лід цього дня був крихкий, а про те, що рибалка міг опинитися під водою, свідчила діра на примерзлому плесі та ящик із рибальським начинням на відстані близько 70 метрів від берега.

На жаль, припущення працівників райвідділу міліції, які викликали водолазів, підтвердилося. Тіло Анатолія знайшли під водою.

Зі слів заступника начальника-начальника міліції громадської безпеки Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Артура Жишка, експертиза встановила, що причиною смерті чоловіка стало переохолодження у воді, а відтак утоплення.

Правоохоронці наголошують і закликають рибалок бути уважними та обережними, особливо коли лід – тонкий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 24 Грудня 2014 13:45
Сам собі режисер...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus