USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині знайшли мертвого чоловіка з раною в животі. ОНОВЛЕНО

23 Червня 2016 12:30
Стало відомо, що в селі Сусваль Володимир-Волинського району вбили чоловіка.

Про це пише БУГ з посиланням на власні джерела.

Близько 22-ї години 20-го червня жителі села Сусваль виявили тіло чоловіка на присадибній ділянці орендованого будинку.

Декілька днів мешканці села не бачили свого сусіда Юрія Г. та почали хвилюватись. Заглянувши на подвір'я оселі, яку винаймав сусід, селяни побачили тіло без ознак життя та викликали поліцію.

Виявилось, чоловік був уже мертвим декілька днів. При огляді тіла була виявлена колота рана в області живота.

Місцева жителька розповіла, що чоловік сам із Нововолинська, працював раніше шахтарем. Після цього переїхав в Овадне, а звідти - до сусіднього села Сусваль, де орендував житло.

Як повідомили у прес-службі волинської поліції, 20 червня близько 23 години до Володимир-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річного жителя села Сусваль Володимир-Волинського району про те, що за місцем проживання раптово помер його 59-річний сусід.

на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські провели детальний огляд місця пригоди. Тіло чоловіка направили до судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Під час проведення розтину експерти на тілі 59-річного чоловіка виявили проникаюче колото-різане поранення правої половини грудної клітки, яке призвело до масивної внутрішньої кровотечі та гострого малокрів’я усіх внутрішніх органів від чого наступила смерть потерпілого.

Поліцейські встановили, що 19 червня ввечері між потерпілим та 32-річним односельчанином виник конфлікт під час якого йому той наніс ножове поранення. Обоє чоловіків перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. Йому оголосили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

На даний час підозрюваний затриманий за статтею 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікували злочин за частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus