USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На волинському автошляху викрали дорожні знаки та зруйнували огородження

26 Грудня 2019 21:50
На нещодавно відремонтованому автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Володимир-Волинський – Луцьк викрали дорожні знаки та зруйнували елементи облаштування доріг.

Про це повідомляється на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області в Facebook.

Зокрема на зазначеному відрізку автошляху Н-22 невідомі особи викрали значну кількість дорожніх знаків та потрощили бар’єрне огородження, а днями там виявлено пошкоджені сигнальні стовпчики.

Непоодинокими є випадки завдання шкоди дорожній інфраструктурі внаслідок ДТП, що незафіксовані в поліції, адже порушники залишають місце пригоди. У такому разі, як правило, неможливо встановити винуватця і стягнути з нього матеріальну шкоду, тож відновлювати пошкоджене майно доводиться за державні кошти, що спрямовуються на експлуатаційне утримання автошляхів.

Унаслідок таких вчинків не лише завдається шкода державному майну, а й ставиться під загрозу безпека користувачів доріг, бо відсутність того чи іншого засобу організації дорожнього руху створює передумови для виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Служба автомобільних доріг у Волинській області звертається до волинян із проханням дбайливо ставитися до технічних засобів організації дорожнього руху, елементів облаштування доріг та штучних споруд на них.

«Також закликаємо громадян не бути байдужими і, у разі виявлення випадків навмисного пошкодження або викрадення елементів облаштування доріг, своєчасно повідомляти про це в правоохоронні органи та в Службу автомобільних доріг у Волинській області», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Грудня 2019 22:02
Люди привикли в г...ні жити, це іхне нормальне середовище, куди ім в Европу, в Африку вам дорога!
Правдоруб до Анонім Показати IP 26 Грудня 2019 22:39
В африканських країнах цивілізовано ставляться до благ цивілізації та цінять їх, хоча подібним чином там поступають мавпоподібні види тварин через цікавісь.
Юра Показати IP 27 Грудня 2019 00:10
Нащо ті знаки, краще зарплату платіть нормальну і роботу дайте тим хто знаки здав на металолом або в господарство забрав, а то одні міліони зарплати мають, а інші нічого, голодні і босі. Буде нормальне соціальне забезпечення , зарплата і робота тоді ніто небуде шкодити
так таки так до Юра Показати IP 27 Грудня 2019 10:22
НЕ СМІШИ! на зарплату потрібно працювати! а рагулі працювати не хочуть й не будуть ! якщо не вкрав то хоч пошкодив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus