USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На волинському кордоні затримали білорусів у камуфляжі і зі зброєю

15 Квітня 2014 10:51
А у пункті пропуску «Доманове», що на Волині, прикордонники Луцького загону не пропустили в Україну двох громадян Білорусі, повідомили у прес-службі держприкордонників.

Білоруси прямували в Україну автомобілем «Ніссан» та були вдягнені у камуфльовану форму. Під час перевірки один із чоловіків виявляв агресію, не виконував законні вимоги прикордонного наряду та взагалі – намагався втекти. Чоловіка вартові кордону відразу затримали. Під час затримання він чинив супротив. Даного громадянина притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 85-10 та статтею 202 КУпАП.

Також під час огляду в автомобілі виявили ніж та гумовий кийок. Про дане правопорушення поінформували працівників міліції у Волинській області.

Білорусу-втікачу заборонили в’їзд в Україну терміном на 3 роки, іншому його співвітчизнику відмовили в пропуску через кордон у зв’язку з непідтвердженою метою поїздки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Саня Показати IP 15 Квітня 2014 11:33
я был бы не против что бы он таким "гумовым кийком" кинул в меня какой на фотке изображон. Смех да и только. А нож так вобще ужос таким только свиней колоть :))
Ми+ до Саня Показати IP 15 Квітня 2014 11:42
Не раджу тобі так висловлюватись. В умілих руках і манікюрна пилочка - холодна зброя...)))) Вгомонись трішки.
304 Показати IP 15 Квітня 2014 12:14
армия воюет - супер :позавчера двух рыбаков(бо в комуфляжи) сегодня двух громадян Білорусі (бо в комуфляжи), а вчера "град"утопили правда свой и с двумя хлопцами
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 13:59
ми в Білорусь з ножами і кийками не їздили, і взагалі вели себе дуже чемно на кордоні, хоча білоруські митники дозволяють собі зверхнє ставлення до українців
304 до Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 15:24
пару лет назад возвращался из белорусии так родные украинцы своим чуть не в трусы заглядывали..
Беларус до Анонім Показати IP 17 Квітня 2014 08:28
Во первых служаки вроде погранцов относятся к людям так как они к себе этого допускают. Вы привыкли везде деньги предлагать в обмен на хорошее отношение вот к вам так и относятся. А мы Беларусы вашим гаишникам никогда денег не давали и давать не будем. Останавливают ваше ГАИ - пиши протокол, будем разбираться. И так что мы имеем сейчас в Украине одна банда олигархов воюет с другой, а россия этим пользуется и успешно. Вы все на дядю из США и ЕС надеетесь и верите, что в западных областях будет все спокойно - ну-ну. Посмотрим что будет через месяц!
Cергей Показати IP 27 Квітня 2014 22:29
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus