USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На вулиці Богдана Хмельницького величезний затор через ДТП

16 Грудня 2013 12:10
На вулиці Богдана Хмельницького у Луцьку величезний затор через дорожньо-транспортну пригоду, яка щойно трапилася.

Водій Фольксвагена Пасcату припаркував на узбіччі власне так, що водій тролейбуса, здійснюючи маневр об’їзду, не зумів вивернути кермо електротранспорту і допустив зіткнення з легковиком.

Як пояснив водій тролейбусу, Фольксваген припаркований неправильно і заважає руху громадського транспорту. У тролейбуса великий радіус розвороту, тому місцезнаходження легкового автомобіля і стало причиною зіткнення.

Водія Фольксвагена на місці ДТП не було. На щастя, ніхто не постраждав.

На момент перебування журналіста ІА Волинські Новини поблизу місця аварії, міліції ще немає.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Водій Показати IP 16 Грудня 2013 12:15
Тепер паркуватиме правильно...
Лучанин Показати IP 16 Грудня 2013 14:05
Му*ило, найшов де корито своє кинути, треба було ще колеса провалити йому, щоб думав башкою
Ще один лучанин і во Показати IP 16 Грудня 2013 14:35
Глибоко співчуваю тролейбусоводіям за їх низькі зарплати, але хочу сказати, ЩО це не може бути причиною неуважності та невмілості на дорогах. Сам воджу авто, і намагаюсь пропускати подалі від гріха цих горе-водіїв. Але всеодно часто плююсь і тікаю, бо їздять вони - як у танку. А цьому, що на фото ваділі - хотілось задати запитання - чи чув він (вона) про габарити і плече повороту. Намагався проскочити... ?!!! Забув, що з рогами!
Paulo Показати IP 16 Грудня 2013 16:00
На цьому відрізку вулиці Б. Хмельницького твориться паркувальна анархія. Мало того, що машини повністю заставили на ліву сторону дороги, то цей дурко (скоріш за все не місцевий), ще й з правого боку машину поставив. Водію тролейбуса респект і уважуха, а горе паркувальника заставити повністю пофарбувати народний тролейбус (бажано в колір металік)!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus