USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Яворівському полігоні військовий вбив жінку-медика

19 Квітня 2017 13:01
На території наметового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні, що на Львівщині, було виявлено тіло 31-літньої медика-контрактника зі слідами насильницької смерті, повідомляє УНІАН.

Як повідомили виданню компетентні джерела у Військовій прокуратурі Західного регіону, вночі 18 квітня в наметовому містечку на території полігону двоє військовослужбовців-контрактників, які раніше проходили службу в зоні АТО – 26-річний мешканець Херсонської області та 31-річна жителька Херсона медик-військовослужбовець за контрактом – затіяли сварку, під час якої військовослужбовець взяв ніж і наніс кілька проникаючих поранень жінці в область грудної клітки та шиї.

Жінка-медик отримала смертельні поранення. Тіло вбитої військовослужбовець виніс з намету і викинув у розташовану неподалік вигрібну яму.

Через кілька годин тіло жінки знайшли і встановили обставини її вбивства. За попередніми даними, причиною конфлікту стали ревнощі між військовослужбовцями. Наразі всі обставини події розслідуються.

У прес-службі Військової прокуратури Західного регіону офіційно наразі цю інформацію не коментують. Представники Міністерства оборони України у Львові підтвердили, що на території Яворівського полігону сталася загибель військовослужбовця-жінки, на даний час тривають слідчі дії, працюють відповідні служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Триндець Показати IP 19 Квітня 2017 13:18
а тих військових перед підписанням контракту хтось перевіряє на психічну адекватність, на стабільність психіки та міцність нервової системи, чи все ср...ки, аби побільше загребти? А за дисципліну відповідає хтось, чи вони там упиваються до срачки і ріжуть одне одного від ревнощів?
Чітачь до Триндець Показати IP 19 Квітня 2017 13:52
Когось засуджувати легко, а Ви чому не пішли добровольцем на контракт?
А до Чітачь Показати IP 19 Квітня 2017 14:52
а ви чому? якби хтось близьких вам людей от так постраждав не від ворога, не на полі бою загинув, а на своїй території, в вигрібній ямі, через ідіотичні розбірки своїх же психічно неврівноважених , і скоріш за все, зважаючи на свято, добряче заливших очі, товаришів по службі, чи була б у вас тоді така поблажливість і тенденція щодо незасудження.
123 Показати IP 19 Квітня 2017 15:25
коментар було видалено
До читачь Показати IP 19 Квітня 2017 15:39
Доброволець є доброволець (ПС,АЗОВ, ОУН,СВІТЯЗ,ГОРИНЬ), а контрактник (заробітчанин) є котрактник.Не суміщайте 2 в 1.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus