USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На дорогах Волині у суботу загинуло двоє осіб

9 Лютого 2009 17:13
У Володимир-Волинському районі одного дня у ДТП загинуло двоє осіб. Про це 9 лютого повідомляють «Волинські Новини».
У суботу, 7лютого, на автодорозі «Ковель-Жовкава» в районі села Верба водій – 41-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Фольцваген-лт-35» не вибрав безпечної швидкості руху та не впорався з керуванням внаслідок чого здійснив виїзд на узбіччя, де зіткнувся з придорожнім деревом.
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, внаслідок ДТП пасажир автомобіля – 45-річний житель селища Ратно від отриманих травм загинув на місці пригоди , водій отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення Володимир-Волинської центральної районної лікарні.
Того ж дня, приблизно о 03.40 на автодорозі сполученням Ковель-Жовква за містом Володимир-Волинський поблизу автозаправочної станції водій автомобіля «БМВ-520», 33-річний житель міста  Хмельницький не впорався керуванням та з’їхав в кювет, де перевернувся.
Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження від яких помер у приймальному відділенні Володимир-Волинської центральної районної лікарні. Пасажира автомобіля – 27-річного володимирчанина після надання медичної допомоги відпустили додому.
Також, 7 лютого приблизно о 23.00 на автодорозі по проспекті Волі 20-річний лучанин, керуючи автомобілем «Мерседес-бенц 250» скоїв наїзд на 20-річного пішохода – жителя міста Луцька, якого з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в ЦМЛ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus