USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Ягодині - величезна черга: вантажівки стоять по кілька діб

21 Березня 2013 12:59
Черга у кілька кілометрів утворилась на Ягодині. Вантажівки стоять у черзі по кілька днів. Адміністрація пояснює: так сталось через погодні умови, мовляв, іншими пунктами пропуску проїхати неможливо.

Так, 200 вантажних автомобілів перебуває у черзі на виїзд до Польщі. На половину менше - сто автівок - намагаються потрапити в Україну.

Однак, очевидці, які, власне, стоять у черзі з України, стверджують, що затор простягається на 15 кілометрів.

«Ситуація така, кажуть, з тиждень уже триває. Черга кілометрів 15 сягає. Деякі автомобілі проходять, інші такої можливості не мають. Стою вже два дні», - нарікає у телефонному коментарі для «ВН» харків’янин Іван.

Натомість на Ягодинській митниці переконують, що роблять все можливе. «Ми пропускаємо більше машин, аніж дозволяє пропускна спроможність митниці», - стверджує прес-секретар Ягодинської митниці Світлана Бондарчук. З її слів, за півдоби зміна має оформити 300 вантажівок, наразі ж пропускають 400.
«Вчора мали зустріч з польською стороною, аби вирішити цю ситуацію. Однак, з їх сторони менше машин пропускають. Бо їм не дозволяють», - додає Світлана.

«Через погодні умови на наш пункт з’їхались автомобілі з усієї України. Іншими проїхати можливості немає. Тим більше, на ужгородській трасі, що на Чоп, пробка, кажуть, велика була. Та й до Краківця дорога нерозчищена. Однак ми робимо все можливе, аби виправити ситуацію», - резюмувала Світлана Бондарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Немитник Показати IP 21 Березня 2013 14:15
Не встигають рахувати.
Немитник 2 Показати IP 21 Березня 2013 17:13
Задрали!!! Які погодні умови??? Ви - (цензура) лазите один за одним і в носі ковиряєтесь.. То комп'ютер завіс, то паспортиста начзміни позвав, то пересмєнка!!...... Дайте працювати!!! Все шо від вас треба - пропустити.. Й того людськи не можете зробти..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus