USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» затримали дві фури цигарок. ФОТО

4 Квітня 2011 09:16
У ніч на неділю, 3 квітня, через міжнародний пункт пропуску «Ягодин-авто», що на Волині, контрабандисти двома вантажівками намагалися вивезти з України по 30 з половиною тисяч цигарок у кожній.
Автомобілі були німецької реєстрації під керуванням громадян Німеччини і перевозили вантаж вино ігристе «Українське шампанське» червоне напівсолодке, - повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.
Вантаж переміщувала німецька фірма – перевізник з Київського заводу шампанських вин «Столичний» на одну з німецьких фірм.
Прикордонники Луцького загону, оглянувши транспортні засоби, виявили незначне пошкодження пломб контрольного троса та припустили, що, можливо, «фуру» опломбовували повторно.
Крім цього, після опитування водія в охоронців кордону виникли сумніви щодо правдивості його слів: водій заперечував, що перевозить будь-які товари, приховані від прикордонно-митного контролю.
Старший зміни прикордонних нарядів ініціював перед старшим зміни митниці комісійне відкриття та проведення спільного поглибленого огляду цих вантажівок.
У результаті еред задекларованого вантажу між коробками з шампанським було виявлено цигарки марки «BOND» з українськими акцизними марками в кількості 30 з половиною тисяч пачок в кожному автомобілі.
Сума оцінки цигарок – 305 тисяч гривень, двох напівпричепів як засобів незаконного переміщення товарів – 208 тисяч гривень.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом контрабанди тютюнових виробів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus