USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» затримали контрабанди на 5 мільйонів

19 Жовтня 2009 13:01
Працівники Ягодинської митниці, спільно з Службою безпеки України, вилучили  найбільшу за останні два роки партію товарної контрабанди. Про це 19 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Як повідомили у прес-службі Ягодинської митниці, оперативники затримали чотири вантажівки, що перевозили алюмінієві вироби та комплектуючі до виробництва ролетних шторок, загальною вартістю 5 мільйонів 370 тисяч гривень. «Фури» намагались перетнути кордон через автоперехід «Ягодин», усі вони належать автоперевізнику з Литви і  везли товар на адресу фізичної особи з  Києва. До митного контролю водії подали документи, в яких були задекларовані металеві конструкції з чорних металів, виготовлені в Прибалтиці. Проте під час спільного з працівниками СБУ митного контролю встановлено, що насправді автомобілі перевозять металоконструкції з алюмінієвих, пластмасових та стальних сплавів білоруського, китайського та корейського виробництва. Правдою  було лише те, що комплектуючі передбачались дійсно для виготовлення ролетних шторок.У тісній взаємодії з СБУ працівники Служби по боротьбі з контрабандою  Ягодинської митниці встановили достатньо даних, які підтвердили спробу незаконного переміщення через кордон вантажу. Ввезення було здійснене з приховуванням від митного контролю, шляхом подання документів, що містять неправдиві дані щодо країни походження товарів, їх назви та вартості. За даним фактом, відносно водіїв  порушено кримінальну справу, адже загальна вартість вилучених комплектуючих становить понад 5 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Жовтня 2009 14:39
Якщо не відмажуть то уважуха СБУ і митниці, хоча сума реальна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus