USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На «Ягодині» затримали сумнівні дитячі товари. ФОТО

7 Квітня 2011 17:25
У пункті пропуску «Ягодин», що на Волині, через недостовірні документи митники затримали дитячі товари на суму 630,4 тисячі гривень.
Товари віз вантажний автомобіль «Volvo». Згідно з поданими до митного оформлення документів з Польщі на адресу однієї із вітчизняних фірм імпортувались партії дитячих товарів загальною вартістю 13,4 тисячі євро. Про це повідомляє сайт Держмитслужби.
Проте під час огляду вантажу митники виявили, що маркування упаковки товарів не відповідає відомостями, що зазначені в документах.
Це стало підставою для перевірки легітимності зазначеної поставки.
Провівши аналітичну роботу, митники підтвердили свої сумніви. А отримані відповіді відправника з Нідерландів надали усі підстави для підтвердження факту переміщення товарів за документами, що містять неправдиві дані про відправника, отримувача та вартість товару.
Про порушення митних правил за ознаками статті 352 Митного кодексу України скали протокол. Товар вилучили.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus