USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На кіоски підприємців Волині кинули міліцію та «Беркут»

22 Серпня 2013 12:37
Cпроба масового знесення кіосків підприємців за участю спецпідрозділу «Беркут», міліції і державних виконавців із застосуванням фізичної сили відбулася 21 серпня вранці у селищі Торчин Луцького району Волинської області. Про це інформує «Вголос»

Зі слів самих підприємців –власників торгових точок, зранку без будь-якого попередження до місця розташування їхніх торгових контейнерів у селищі прибули правоохоронці і державні виконавці. Також сюди під'їхав кран для знесення торгових контейнерів.

«Вони нас били, душили, пхали. Все це відбувалось з грубим порушенням прав людини. Селищний голова Торчина Юрій Кревський вже майже 6 років безпідставно і без жодних мотивацій не дає нам права на оренду землі під кіосками. Він в односторонньому порядку розірвав договір оренди і не запропонував нових місць для торгівлі. Нас витісняють звідси різними методами, тиском і залякуваннями. Зараз залишилось лише 12 підприємців», - розповіла приватний підприємець Міщук Наталія.

Через спротив людей діям міліції та виконавчої служби вдалося знести лише один кіоск. Як повідомили підприємці, наразі справа про знесення кіосків перебуває у апеляційному суді, і жодного рішення не прийнято. Тому дії міліцейського десанту є незаконні.

Пізніше на місце конфлікту прибув сам начальник обласного управління міліції Олександр Терещук, щоб розібратися в ситуації. Зразу ж після прибуття міліцейського керівництва місце події покинули «Беркут» та виконавча служба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Факт Показати IP 22 Серпня 2013 14:32
Можна подумати що Терещук був не в курсі. Бориска, чому в тебе під носом людей б'ють безмозглі 3,14дари, які отримуються за їх податки?
жаба Показати IP 22 Серпня 2013 15:56
Підготовка і поздоровлення до професійногосвята Дня підприємця!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus