USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Біда чорна»: ведучі популярного шоу вирушили у рейд найгіршою дорогою Волині

29 Січня 2021 12:16
Ведучі популярного інформаційно-розважального шоу «ДжеДАІ» проінспектували найгіршу дорогу Волині – автошлях між селами Оленівка та Навіз Рожищенського району.

Про це йдеться у сюжету ТСН на каналі 2+2.

Нагадаємо, ведучі телевізійного проекту «ДжеДАІ» традиційно їздять невідремонтованими шляхами України, розшукуючи унікальні навіть серед них. І схоже, таки знайшли неповторний на Волині. Так, стан проїжджої частини між селами Оленівка та Навіз Рожищенського району шокує навіть досвідчених водіїв.
Зі слів кореспондента Максима Хотіленка, цим бездорожжям важко не те що їхати, а й ходити «на своїх двох».

«На цьому бездоріжжі пішоходи або зламають собі ноги, або ж звернуть шию. Про водіння взагалі мовчу і не розумію як місцевим мешканцям вдається це робити щодня. Ми знаходимося на найгіршій трасі Волині, яка розташована між селами Навіз та Оленівка. Схоже, про ці 20 кілометрів дороги шляховики геть забули», – обурюється журналіст.

Зі слів місцевого мешканця Павла, їдучи цим шляхом, водії періодично виходять з авто та міряють палицею глибину калюж.

«Бо якщо авто втрапить у глибоку яму, то, вважайте, піддону немає», – каже волинянин.

Місцева мешканка Галина розповіла, що ямковий ремонт на цій ділянці дороги роблять кожен рік у дощ, «щоб бачити рівень води у ямках». А коли робили капітальний ремонт дороги – за своє життя і не пам’ятає.

Що далі журналісти їхали, тим більше зустрічали людей, які їх, власне, їхати відмовляли.

«Коли закінчилася війна, цю дорогу називали грудницею. Нею танки перевозили машини. У нас до того йде, що скоро танк буде тягати тут автобуси. Одним словом, чорна біда», – каже місцевий водій Анатолій.

У правдивості слів чоловіка «ревізори» переконалися уже за 500 метрів від місця зустрічі з ним. «Навіть не хочу підходити до нашого водія, бо він неймовірно злий. Кожні 10 метрів машина чіпляє ями дном. А подекуди здається, що ось-ось розвалиться. Виїхати звідсіля можна хіба що на конях. Об’їхати пекельну ділянку можна, однак для цього потрібно робити чималий гак», – наголосив ведучий шоу.

Своєю чергою, як зазначив заступник начальника служби автомобільних доріг Волинської області Ншан Антоян, нині готується нова проектна документація, необхідна для оголошення тендерів на ремонт. З його слів, капітальний ремонт цієї ділянки дороги планують уже в цьому році.
Нагадаємо, найгірша дорога у Волинській області знаходиться в Рожищенському районі. Про це йшлося 15 грудня під час пресконференції «Підбиття підсумків дорожньо-будівельного сезону 2020 року» в Службі автомобільних доріг у Волинській області. Щоб дістатися до села Сокіл, потрібно доїхати до Рожища та подолати 17 кілометрів дороги, яка з’єднує кілька густонаселених сіл Рожищенського та Маневицького районів. Через це місцеві мешканці змушені йти на маршрутку з перезувним.

Торік Волинь не освоїла 90 мільйонів гривень, які були виділені на ремонт дороги Рожище-Сокіл через бюрократичні процедури. Автошлях просили включити в перелік ремонтів на 2021 рік.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що назвали 15 автодоріг державного значення, де сталося найбільше ДТП від січня по жовтень 2020 року. У переліку – дві траси, які пролягають через Волинь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 29 Січня 2021 12:21
Хай із Садова на Кошів прокатаються, не таке побачать!
НГ до Анонім Показати IP 29 Січня 2021 16:33
Хватить ведучих з шоу. Он одні ведучі з шоу на президентських посадах застрягли
Мало електорату до Анонім Показати IP 30 Січня 2021 11:37
Там дороги вже більше 10 років немає , тому всі обїзджають полями (від кінця с. Садів до с. Линів) включно із рейсовим громадським транспортом коли сухо, а так обїзджають іншими значно довгими шляхами
Василь Показати IP 29 Січня 2021 12:37
Пропоную обрати найгіршу дорогу Луцька. Маю два кандидати: вулиця Авіаторів та вулиця Лідавська. Я вже двічі писав на "Відкрите місто" про необхідність ремонту Лідавської. І завжди була відмовка: даної вулиці немає в переліку вулиць, які підлягають ремонту... Кому цікаво, можете пошукати, там багато фотографій
Василь до Василь Показати IP 29 Січня 2021 12:58
https://old.opencity.in.ua/issueview?id=37764#r=UA0710100000
Пасажир Показати IP 29 Січня 2021 15:27
Їхавши по Луцьку, можна заїхати в ригу.
бос Показати IP 29 Січня 2021 16:35
та є дороги погані, але не плачте, по луцьку рухатись комфортно, порівняйте з іншими містами
Водій Показати IP 29 Січня 2021 18:49
Горохів-Локачі найгірша дорога. Хоча дороги там уже і нема, напрямок.
Я. Показати IP 29 Січня 2021 19:12
Запрошую ДжеДаі на напрямок Терешківці-Пустомити-Уманці-Ватин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus