USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На контрабанді тютюну поляк та українець «заробили» вилучення автівок

15 Січня 2009 20:02
Двоє контрабандистів – українець та поляк – залишилися 14 січня на волинських пунктах пропуску без «коліс». Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує офіційний сайт Державної прикордонної служби України, у порушників вилучили їхні автомобілі, в яких ті облаштували схованки для перевезення тютюнових виробів. У всіх дверцятах «БМВ» поляка, який повертався додому, співробітники волинського пункту пропуску «Ягодин» знайшли цигарки. Їх було 220 пачок.
 
Наш співвітчизник, який їхав до Польщі через ще один волинський пункт пропуску «Устилуг», заховав 400 пачок цигарок у бокових стінках задніх крил свого «Опеля». А використання конструктивних особливостей автотранспорту для незаконного переміщення товарів через кордон призводить до вилучення машин.
 
Довідково:
 
Минулого року на державному кордоні було вилучено 1576 транспортних засобів, які використовувалися для переміщення контрабанди.
 
Загалом, 2008-го не допущено незаконне переміщення через український кордон 4,8 мільйона пачок сигарет.
 
Лише минулої доби співробітники Держприкорднслужби запобігли 11 спробам незаконного вивезення з України тютюнових виробів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Непрокурор Показати IP 15 Січня 2009 21:22
Було б правильно, якби проінформували народ і про "долю" "вилучених" 1576 авто...
Резидент Показати IP 16 Січня 2009 10:44
Та хай би везли ті папіроси в польщу - назад же валюту везуть... Жителі прикордонних районів цим тільки і живуть. Але от дійсно цікаво де ці 1576 автівок зараз знаходяться.
Контрабас Показати IP 16 Січня 2009 15:45
Все скуповується за копійки мафією, яка "курує" виконавчу службу. Конфісковані авто, ринкова вартість яких в декілька разів вища від тої за яку вони продаються "своїм людям", потім успішно реалізовуються на автобазарах. Кращий конфіскат (свіжі іномарки) відразу іде на Київ, а те що лишається поїдають акули меншого масштабу.
Анонім Показати IP 17 Січня 2009 18:06
От [вирізано - цензура]! а цигарки не треба до польщі возити- соромно вже цим займатись у наш час. а відмовки тіпа того, що біля кордону нема іншої роботи- [вирізано - цензура] все це. не треба горилку хляти- і робота завжди буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus