USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Ковельщині двоє безробітних задушили бабусю. ОНОВЛЕНО

25 Лютого 2010 12:48
Як повідомляє офіційний сайт МВС, у Ковельському районі в ніч на 21 лютого у своєму будинку знайшли мертву 77-річну пенсіонерку. За попередніми даними, жінку задушили і покинули в хаті.
Поки у прес-службі управління МВС на Волині втаємничують інформацію про вбивство, власний кореспондент \"Волині-нової\" розповів, що трагедія сталася в селі Волошки Ковельського району. Задушили 77-річну місцеву жительку Надію Потеруху.
Увагу бабусиної сусідки привернула розбита шибка вікна. Коли жінка заглянула в кімнату, то побачила на підлозі вже мертву господарку, яка проживала самотньо.
Після того, як слідчо-оперативна група Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ вивчила обстановку в оселі, опитала свідків, розпочались пошуки убивць. І невдовзі підозрювані у вчиненні цього злочину були затримані.
Правоохоронці поки що нічого про них не повідомляють, мотивуючи це інтересами слідства. Відомо лише, що обидва молоді чоловіки зізнались у вбивстві.
Метою «візиту» до бабусі, за їх словами, було пограбування. До речі, вдома старенька пенсії не тримала, а віддавала на збереження племінниці. А ті 30 гривень, які були у неї вдома, злочинці так і не знайшли.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus