USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькій вулиці зіткнулися три автомобілі

17 Вересня 2010 10:48
У дорожньо-транспортній пригоді в Луцьку зіткнулися три автомобілі – один з водіїв постраждав.
Автомобіль «Шкода», яким керував 36-річний лучанин, рухався вулицею Ковельською із перевищеною швидкістю. У результаті не дотримався безпечної дистанції і в'їхав в «Ауді-100», що рухався попереду в попутнього напрямку. Водій останнього – 41-річний мешканець села Жабче Горохівського району. Після цього відбулося зіткнення ще й з автомобілем «Мітсубісі», за кермом якого був лучанин-ровесник водія «Ауді».
«Мітсубісі» саме стояв перед перехрестям, оскільки на світлофорі горіло червоне світло.
Тілесні ушкодження отримав водій «Ауді». Діагноз – забій шийного відділу хребта, забій грудної клітки справа, ситуаційно обумовлений гіпертонічний криз.
Про цю пригоду повідомили в УДАІ Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олесь Показати IP 17 Вересня 2010 11:01
Було б дуже добре, коли б через якісь час нам повідомили, що, скажімо, водій "Шкоди" позбавленний водійського посвідчення на термін двох років і з нього стягнуто страховими компаніями в регресному порядку 15.685 гривень 85 копійок. Оце була б інформація. Або написали б, що в результаті журналістського розслідування з"ясувалося, що власник "Шкоди" нормально все "порішав" і наплював на закон і людей, а винними зробили водіїв "Ауді" і "Мітсубіші", що стояли там, де йому треба було проїхати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus