USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На місці пожежі у луцькій багатоповерхівці знайшли мертву жінку

18 Жовтня 2010 09:59
У Луцьку в дев’ятиповерхівці, що на вулиці Конякіна, 17 жовтня близько опівночі сталася пожежа.
Мешканці будинку взялися викликати рятувальників тільки о 3.27, хоч ще задовго до цього відчували легкий запах диму. Про це повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС України у Волинській області.
До місця події негайно вирушили одразу два чергові відділення частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька.
За кілька хвилин бійці МНС у складі ланки газодимозахисної служби локалізовували пожежу, що виникла в коридорі квартири на п’ятому поверсі.
На місці лиха виявили тіло господині квартири без ознак життя. Причину загибелі власниці помешкання встановлюють експерти.
Евакуйовувати мешканців багатоповерхівки не довелося завдяки тому, що рятувальники вчасно загасили вогонь та ліквідували задимлення.
Причина пожежі з’ясовується.
Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті. За найменших ознак пожежі – полум’я, запах диму, характерне потріскування – необхідно негайно зателефонувати за номером 101.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus