USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На митниці затримали контрабанду «планшетників» iPad

19 Липня 2011 09:35
Працівники Ягодинської митниці затримали партію сенсорних портативних комп’ютерів iPad, яка була прихована від митного контролю.

Це трапилося у суботу, 16 липня в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин», - повідомили 19 липня у прес-службі Ягодинської митниці.

Того дня близько 6:10 до зони митного контролю в’їхав автомобіль «Рено», який слідував з Республіки Польща в Україну.

Водій обрав смугу спрощеного проходження митного контролю «зелений коридор». І хоч чоловік запевнив, що в нього немає заборонених чи обмежених до ввезення товарів, митники вирішили все ж вивести автомобіль із смуги спрощеного митного контролю для проведення митного огляду.

Під час огляду авто в салоні автомобіля, між сидіннями, в чорних целофанових пакетах митники знайшли 60 сенсорних портативних комп’ютерів iPad.




Працівники Ягодинської митниці відповідно до статей 339 та 352 Митного кодексу України склали протокол про порушення митних правил. Товар, вартість якого становить 384 тисяч гривень, та автомобіль вилучили й передали на склад митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Igor Показати IP 19 Липня 2011 09:48
Цікаво кому ж дістануться ці конфісковані iPadи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus