USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Рівненщині СБУ затримала "перевертнів у погонах"

22 Березня 2011 14:21
Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність двох міліціонерів сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків лінійного відділу УМВСУ на Львівській залізниці, які незаконно збували наркозалежним макову соломку.

Про це повідомили ЗІКу 22 березня у прес-групі УСБУ в Рівненській області.

Встановлено, що з жовтня 2010 року до лютого 2011 року працівники міліції систематично постачали макову соломку наркозалежним мешканцям міста Здолбунова, сприяли їх протиправній діяльності в сфері незаконного обігу наркотиків і контролювали процес виготовлення і збуту цими особами ацетильованого опію.

14 березня спецпідрозділ СБУ затримав міліціонерів «на гарячому». У них вилучено 160 гр. меленої макової соломки. Наразі затримані перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

За матеріалами СБУ прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального Кодексу України. Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мирек Показати IP 22 Березня 2011 16:45
вы што дурачки.они на службе перебуали законно то и соломку продавали законно.и почему так массово ведется борьба с маком и ничего не пишетсся про героин который килограмами везут с турции

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus