USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Рівненщині сніг зруйнував сільський клуб. ФОТО

5 Січня 2011 17:55
Близько 6-ї ранку 4 січня в Корецький районний відділ УМНС надійшло повідомлення, що в селі Козак цього ж району завалилась покрівля клубу.

Як повідомив капітан служби цивільного захисту, начальник центру пропаганди УМНС в Рівненській області Микола Прокопчук, для з’ясування причини руйнування на місце події прибули працівники МНС, пише портал «ОГО.ua».

За деякий час встановили, що в одноповерховій цегляній будівлі розміром 18х12 метрів внаслідок великого накопичення снігу виникло руйнування дерев’яного перекриття та даху на площі 226 квадратних метрів.

Як виявилось, сільський центр дозвілля був введений в експлуатацію у 1965 році. Напередодні новорічні святкування в клубі не проводились. Коли дах будівлі обвалився, на щастя, там нікого не було.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Валентин Показати IP 7 Січня 2011 11:44
операція "Ы" прошла успішно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus