USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На шляхах Волині за тиждень – 8 ДТП

19 Січня 2009 15:12
За тиждень, у період із 12 по 18 січня, на Волині трапилося 8 дорожньо-транспортних пригод. Про це 19 січня повідомляють «Волинські Новини».
 
У цих 8 аваріях, за інформацією УДАІ УМВС у Волинській області, дві людини загинули і вісім отримали тілесні ушкодження. Зокрема 3 дорожньо-транспортні пригоди сталися  за участю пішоходів, двоє з яких смертельно травмувалися. 
 
Окрім того, правоохоронці зафіксували ДТП, що сталися через перевищення швидкості (1), порушення правил обгону (1), у зв’язку з погодними умовами (3), та два незаконних заволодіння автотранспортом.
 
Довідково:
 Як уже інформували «ВН», у Горохові місце наїзду на 39-річного чоловіка, який помер від отриманих травм, водій залишив. Працівники ДАІ провели низку пошукових заходів на встановлення місцезнаходження автомобіля. За інформацією УДАІ УМВС у Волинській області,  у правоохоронців є достовірна інформація про те, що це авто – легковик «Мазда» чорного кольору, за кермом якого перебувала жінка.  Інформацію стосовно цієї ДТП можна повідомити за номером 8 (03322) 4-02-05.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus