USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На ринку Луцька сталася пожежа

17 Березня 2011 11:06
Увечері 16 березня у одному з металевих контейнерів, що на території Центрального ринку в місті Луцьку, трапилась пожежа.
Дим зі споруди помітив черговий працівник і зателефонував до служби «101», - повідомили у центрі пропаганди УМНС Волині.
Чергова варта, яка прибула на двох пожежних автомобілях частини спеціальної техніки, подала на гасіння полум’я спеціальний пожежний водяний ствол.
Вогню на поряд розташовані торгові точки не поширився. Тож вдалося врятувати значну частину майна всередині контейнеру.
Пожежа сталася через необачно залишену в контейнері запалену свічку.
У результаті пошкодилося внутрішнє облицювання та частково товар.
Наслідки від лиха могли б бути набагато більшими, кажуть рятувальники. І додають: працівникам ринку та підприємцям ні в якому разі не слід залишати ввімкненими електричні прилади чи відкритий вогонь для обігріву свого краму.
А 17 березня вночі горів житловий будинок в селі Доросині Рожищенського району. Підрозділ місцевої пожежної команди не зміг самотужки приборкати вогонь, отож за час, поки прибув підрозділ державної пожежної частини з райцентру, полум’я вже вирувало в хаті на повну силу і охопило покрівлю будівлі.
Бійці МНС застосували для гасіння водяні пожежні стволи і змогли за 40 хвилин загасити вогонь.
Покрівля та перекриття будинку вогонь знищив, пошкодивши також вікна та двері. Причиною пожежі, найімовірніше, стало коротке замикання електромережі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 17 Березня 2011 11:32
"...подала на гасіння полум’я спеціальний пожежний водяний ствол..." - а есть еще и "не специальные пожарные водяные стволы"??? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus