USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині браконьєри ловили рибу «волокушею»

25 Травня 2011 11:52
На річці Вижівка у Ратнівському районі на Волині під час рибоохоронного рейду затримали двох мешканців села Якуші, які незаконно виловлювали рибу за допомогою «волокуші».
Це відціджувальне сіткоснастеве знаряддя кустарного виробництва було вилучене, а на порушників складені відповідні адміністративні матеріали за частиною 4 статті 85. Про це повідомив іхтіолог Головного держуправління рибоохорони у Волинській області Василь Бігун.
Їх передано на розгляд до Ратнівського районного суду для притягнення порушників до відповідальності.
Як зазначив провідний юрисконсульт Волиньдержрибоохорони Андрій Лапків, за незаконний вилов риби із застосуванням заборонених знарядь лову, особами, які не мають дозволу на промисел, передбачена адміністративна відповідальність та штраф у розмірі від 340 до 680 гривень, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних живих ресурсів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уродам бракон"єрам Показати IP 25 Травня 2011 13:02
Коли ви вже понажираєтесь,заготівельники вср...ні ?! Про діток своїх переживайте,що ви їм залишите в спадок ?! ВСІ БРАКОН"ЄРИ-ТУПОГОЛОВІ і БЕЗМОЗГЛІ ДУРНІ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus