USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині чоловік «розбирав» локомотив на металобрухт

23 Вересня 2013 13:03
Транспортні міліціонери Волинського лінійного відділу затримали викрадача залізничного майна. Про це повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Так, працівники Волинського лінійного відділу на транспорті біля залізничної колії помітили трактор під керуванням 40-річного мешканця Ковеля. Всередині причепу даного трактору правоохоронці виявили вантаж – брухт чорного металу залізничного походження - східці локомотива та корпус гальмівного циліндра, який водій незаконно вивіз з території локомотивного депо «Ковель». Чоловік зізнався, що вкрадені деталі він збирався збути в пункт прийому металобрухту.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ З ЗАЛІЗНИЧНОЇ КОЛІЇ ВКРАЛИ МЕТАЛЕВІ ЕЛЕМЕНТИ КРІПЛЕННЯ
Сума збитку, заподіяна діями громадянина, передбачає ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 51 кодексу України про адміністративні правопорушення «Дрібне викрадення чужого майна шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus