USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині чоловік намагався «прориватися» через кордон із м’ясом

27 Червня 2013 11:28
Українець намагався незаконно провезти майже 200 кілограмів м’яса та понад 300 кілограмів молочних продуктів через один із пунктів пропуску на Волині.

Про це повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Так, учора вночі в Україну через пункт пропуску «Доманове», що на Волині, затримали чоловіка, який рухався легковим автомобілем «Опель».

З'ясувалося, що 36-річний українець перевозить м’ясну та молочну продукцію білоруського виробництва. Враховуючи, що ввезення з Білорусі в Україну продукції та сировини сприятливої до Африканської чуми свиней заборонено, представники ветеринарної та митної служб відмовили в її перевезенні.

Після цього чоловік виїхав за межі пункту пропуску в напрямку Білорусі. Проте українець вирішив все ж доставити продукцію в Україну, але цього разу оминаючи контроль і за деякий час чоловік повернувся.

Він на великій швидкості спробував прорватися через державний кордон. Прикордонники відразу подали команду «Бар’єр» та зупинили транспортний засіб за 5 метрів до лінії паспортного контролю.

Водія затримали ти викликали співробітників міліції. Як з'ясувалося, чоловік спробував перевезти майже 170 кілограмів м’ясопродуктів та 342 кілограми молокопродуктів.

Наразі на нього склали документи адміністративного провадження. Крім того, у водія вилучили й автомобіль.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бурьонка Показати IP 27 Червня 2013 20:34
во витворяє....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus