USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чоловік наніс своїй дружині 34 ножових поранення

16 Вересня 2009 16:35
Зовсім нещодавно трапилося лихо в одній сім’ї, що проживала у селі Бубнів Володимир-Волинського району. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформує прес-служба волинських правоохоронців, Руслан в шлюбі із покійною Анною прожив вісімнадцять років. За цей час у них народилося троє доньок. Але відносини між ним та дружиною чомусь ніяк не складалися, чоловік постійно підозрював свою кохану у подружній зраді.
 
Рік тому пара розійшлася, проте Руслан не втрачав надії і хотів все-таки відновити свою сім’ю. Однак для цього він знайшов власний спосіб: наточив вдома ножа і пішов до Анни, яка на той момент на сусідній вулиці допомагала своїй тітці по господарству. Чоловік вирішив – або вона буде з ним, або ні  ким.
 
Після короткої розмови з колишньою дружиною він зрозумів, що відродження їхньої сім’ї неможливе, тому не роздумуючи ухопився за ножа і замахнувся на Анну. Жінка вражена неадекватною поведінкою свого чоловіка кинулася втікати. Вона перебігла вулицю, сподіваючись на допомогу від людей, котрі стояли неподалік. Але оскаженілий чоловік наздогнав її першим та почав з особливою жорстокістю наносити ножові поранення.
 
Валентина Косовець саме у той момент розмовляла зі своєю сусідкою, їй довелося стати випадковим свідком цього вбивства. Односельчанка потерпілої розповідає, що Руслан не міг зупинитися, коли вбивав свою дружину. Рятувати її було пізно, адже перше поранення трапилося в шию. Крім того, неподалік стояли лише одні жінки, які були безсилими перед розлюченим Русланом. Жінка переконана, що якби вчасно не приїхала міліція, то селяни вчинили би самосуд над зловмисником.
 
У свою чергу затриманий про скоєне вбивство розповідає спокійно та у детальних подробицях. Свій вчинок він пояснює просто: довела мене до такого життя. Розповідає, що жінка постійно його зраджувала, днями не ночувала вдома, мало уваги приділяла дітям. А він як зразковий сім’янин хотів тихого мирного щастя, намагався щоразу відновити родину, пробачав Анні її зради. Свій вчинок Руслан коментує неоднозначно: «Я не мав права забрати у неї життя, але на вбивство йшов свідомо. Шкодую лише що діти залишилися без батьків».
 
Однак односельчани розповідають зовсім інше про затриманого. Знайома потерпілої Інна Косовець переконана, що Анна не зраджувала свого чоловіка. Звичайно, якісь чутки ходили, але ж ніхто не міг сказати цього напевно. А от про те, що чоловік постійно знущався над своєю дружиною знало все село. Він неодноразово вчиняв побоїще у власному домі, безпричинно ревнував потерпілу та постійно їй погрожував. Також люди в селі говорять, що Руслан намагався втопити свою 15-річну дочку та зґвалтувати 17-річну старшу дочку.
 
Старший слідчий Володимир-Волинського МВ УМВС в області Віктор Наглій розповів, що поки обставини вбивства відомі лише зі слів підозрюваного. Міліціонерів також вразила надмірна жорстокість, з якою були нанесені тілесні ушкодження. Жінка отримала 34 удари ножем, 5 із них стали для неї смертельними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus