USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чоловік побив ногами дружину мало не до смерті

19 Листопада 2013 11:18
До чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення від медсестри приймального відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання про те, що до них із тілесними ушкодженнями доставлена 48-річна жителька одного з сіл району.

Жінку перевели до реанімаційного відділення, - повідомили у прес-службі волинською міліції.

Застілля, організоване сином, було у розпалі, коли батьки вирішили піти додому. Дорогою між подружжям виник конфлікт: жінка хотіла продовжити бенкет, а чоловік був категорично проти, більше того – відмовився придбати спиртне додому.
Зі слів затриманого, жінка від злості почала ображати його та покійну свекруху. Такого чоловік стерпіти не зміг, тож вдарив дружину рукою в обличчя. Втративши рівновагу, вона впала на землю. Після цього почав наносити удари ногою в живіт.
Про знущання над жінкою випадкові свідки повідомили сину, тож усі гості кинулися на допомогу. Жінку забрали додому та викликали карету «Швидкої медичної допомоги», а за чоловіком приїхали міліціонери.
Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, психічну хворобу або інший розлад здоров'я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує строк від п’яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus