USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині директора фірми засудили за неправдиві свідчення

20 Серпня 2013 17:44
За надання завідомо неправдивих показань Луцький міськрайонний суд засудив директора однієї з волинських виробничо-комерційних фірм до року виправних робіт з відрахуванням 20 % із суми заробітку обвинуваченого в дохід держави.
Він визнаний винним у тому, що свідомо надав неправдиві показання під час допиту його як свідка - кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 384 Кримінального кодексу України, - повідомляють у прес-службі прокуратури області.
Вказаний директор фірми володів достовірною інформацією про факти та обставини, що мали значення для кримінального провадження про обвинувачення службових осіб однієї з об’єднаних державних податкових інспекцій області у вимаганні та одержанні хабарів від суб’єктів господарювання.
Свідка попереджали про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве показання, проте, однаково зробив спробу ввести слідство в оману. І лише зважаючи на незаперечні докази, зібрані у кримінальному проваджені, надав слідчим правдиві показання.
Проте, за надання завідомо неправдивих показань директор виробничо-комерційної фірми тепер нестиме відповідальність згідно з вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus