USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині визначили, яким буде пам'ятник «Борцям за волю»

6 Жовтня 2014 18:36
Переможця конкурсу на кращу ідею пам’ятника «Борцям за волю України» визначили у Ковелі. Про це інформує Про Ковель.

Відбулось засідання журі конкурсу з розгляду проектних пропозицій на кращу ідею спорудження пам’ятника «Борцям за волю України» у Ковелі. Компетентне журі у складі одинадцяти осіб під головуванням заступника міського голови Ігоря Прокопіва розглянуло подані пропозиції.

Тож переможцем конкурсу на кращу ідею пам’ятника «Борцям за волю України» у Ковелі визнано ковельчанку Олену Степанівну Цьомик – директора Ковельської дитячої художньої школи імені Андроника Лазарчука. Роботу Олени Цьомик, взято за основу проекту, який допрацюють згідно з рекомендацій журі та рекомендовано до реалізації.


Конкурсні роботи ковельчани можуть протягом жовтня місяця оглянути в історичному музеї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Скуль Птор Показати IP 6 Жовтня 2014 20:30
Всі макети ніби взято з рекламного проспекту фірми по продажу намогильних пам'ятників. Дорого, помпезно, легко у виготовленні. А душі нема. Тільки передостаннє фото ніби натякає на прояв зародків таланту. А макет-переможець - це нагромадження готових штампів: хреста, крил, тризуба в щиті. Даруйте на слові, галіме лайно. Жюрі в мистецтві взагалі нічого не тямить, а компетентне лише у випиванні халявного могоричу і підтримці заступника мера.
Анонім до Скуль Птор Показати IP 6 Жовтня 2014 21:48
+100! Неужели прозреваем?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus