USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині кінь вкусив хлопця

16 Вересня 2010 13:17
Мешканця Каменя-Каширського Волинської області Руслана Рудчика «поносили коні»: хлопець впав із підводи, отримавши численні травми.
Постраждалому довелося йти по допомогу до лікарів, повідомляє «Волинь-нова».
А в селі Грудки цього ж району подібна доля спіткала трьох жінок. Місцева мешканка Надія Зрум та Валентина Голодюк і Людмила Гайбун з Острівка поїхали фурманкою на поле копати картоплю. Кінь чомусь сполошився, заіржав і понісся, внаслідок чого перекинувся віз.
Не пощастило і 15-річному Сергієві Мельничуку із Заліс Ратнівського району. У сільській раді розповіли, що коли Сергій забирав коня з пасовища, той раптом вхопив його зубами за ліву руку. Незважаючи на крик підлітка, кінь не відпускав руки. Навпаки, так стиснув зуби, що переламав обидві кістки передпліччя. З відкритим переломом потерпілого відправили у центральну районну лікарню, а вже наступного дня – в ортопедичне відділення обласної лікарні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микита Показати IP 16 Вересня 2010 16:12
З нашими цінами на продукти скоро буде новина типу "хлопець вкусив коня" ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus