USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині забирають «нечесні» автомобілі

16 Вересня 2013 19:00
На Волині два автомобілі доставили на арештмайданчик через підозрілі номери кузовів. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Так, працівники Державтоінспекції у місті Ківерці виявили два автомобілі, у яких номера кузова агрегата викликали у правоохоронців підозру. Під час перевірки автомобіля «Ауді 80» під керуванням 22-річного жителя міста Ківерці правоохоронці встановили, що номер кузова даного транспортного засобу має ознаки механічного втручання.

Аналогічна ситуація була і під час огляду автомобіля «Фольксваген» під керуванням 26-річного мешканця міста Берегове Закарпатської області.

Наразі автомобілі доставлені на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів. У справі відкрито кримінальні провадження за статтею 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) КК України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Злий Показати IP 16 Вересня 2013 23:53
Та правильно пацани роблять,тільки не якісно.Наша дибільна влада так гайки закручує,що авто коштує космічну ціну.Хай самі мудаки своє розмитнення платять,а ми будем і далі перебивати номери і їздити двійниками.В такій країні так і треба.
гіпотеза Показати IP 17 Вересня 2013 08:30
А хто зможе спростувати висновки мєнтовських експертів? Що мало фактів, коли фальшували справу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus