USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині контрабанду переправляють на човні

4 Жовтня 2010 12:33
Громадянин Білорусі серед білого дня намагався на човні переправити через кордон трикотажні вироби та взуття.
У суботу, 2 жовтня, його затримали співробітники відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцького загону. Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та звязків з громадськістю Держприкордонслужби України.
Він сміливо перепливав прикордонну річку Горинь від населеного пункту Городище Волинської області до білоруського Нижній Теребежів.
Завчасне повідомлення про можливе перетинання державного рубежу допомогло прикордонникам швидко затримати порушника, який віз 7 сумок з товарами.
Про затримання громадянина Республіки Білорусь поінформовано суміжну сторону. Його разом із човном та товаром доправили до прикордонного загону, де за встановленим порядком стосовно нього буде прийняте правове рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
михаил Показати IP 4 Жовтня 2010 21:18
Дайте простым людям заработать на хлеб..... ловите тех кто дворцы строит за бюджетные деньги....а не те кто не имеет что дома есть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus