USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині ледь не вбили таксиста. ВІДЕО

21 Вересня 2010 10:16
У Володимирі-Волинському на Волині п'яні пасажири, що поверталися з нічної дискотеки, жорстоко побили таксиста і забрали в нього гроші, які він віз для хворої матері.
Нетверезих клієнтів 27-річний водій «підібрав» близько 6-ї ранку. Коли за десять хвилин були під будинком і настав час розрахуватися, в салоні почалася бійка. Про це розповідає «НТН».
«Сказали: «Скільки це буде коштувати?» Він: «30 гривень!» – «А чому так дорого?» – «Бо це – таксі». Кажу: «Мене раніше возили за 20-25». Він сказав: «То інші, а то – я», – розповідає один із затриманих.
Спершу таксиста кілька разів ліктем ударили у груди, а потім заходилися гамселити кулаками. Коли той спробував дати відсіч, інший зловмисник захватом ззаду унеможливив будь-яке пручання. Били хвилин зо три. Потому почався шантаж.
«Почалися погрози. Давай гроші всі назад, що в тебе є, що ти заробив. А ні – то ми тебе зараз заб'ємо і все одно заберемо гроші. Таке от було воно…» – каже таксист.
«Забрали в нього 25 гривень, що заплатили за проїзд, і ще 200 гривень, що знайшли при обшуку автомобіля, – прокоментував начальник Володимир-Волинського МРВ УМВС України в області Олександр Никитюк. – Ця сума вся і була предметом вчинення даного злочину. Шоста година ранку, відсутність перехожих. Скористались тим моментом, а ще, враховуючи свою перевагу над водієм таксі по фізичним даним, заподіяли йому тілесні ушкодження і заволоділи грошима».
Перевізник звернувся в міліцію, і вже за півгодини під будинком, де було скоєно напад, чатувала слідчо-оперативна група.
Слідчий Володимир-Волинського МРВ УМВС України в області Анатолій Дружук розповів: «Вони були в стані алкогольного сп'яніння. Поводили себе агресивно. Зокрема двох підозрюваних, які на даний час затримані, ми їх доставили на обслідування. Дійсно, підтвердилося те, що вони у стані сп'яніння. Один з них дає частково правдиві покази, інший – взгалі не дає показів по факту тому, що трапився. Перекручує інформацію, яка була в дійсності на місці пригоди».
Якщо слідчі не доведуть, що гроші у водія забрали, нападникам загрожує стаття «бешкет». А доведуть – то це вже «розбій». І за це – щонайменше, сім років за ґратами, ще й конфіскація майна.
Пороте що гроші молодики таки забрали, експерти-криміналісти довели. Завдяки відбиткам пальців у схованці, де таксист зберігав зароблене.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
оля Показати IP 27 Червня 2011 01:09
як мало ви знаєте ,і як багато судете ,вас також бог осудить !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus