USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині лісокради душили і рубали лісівників. ВІДЕО

26 Липня 2011 13:42
У селі Нудиже Любомльського району, що на Волині лісокради, впіймані на гарячому, напали на лісівників: одного душили, на іншого напали з сокирою.
Майстер лісу Іван Семирей пізно ввечері повертався після робочого дня, і раптом почув звук бензопили, а згодом і хрускіт падаючого дерева. Про це розповідає СіД.
Чоловік терміново зателефонував до лісничого Нудижівського лісництва. Почувши, що товариш знаходиться досить далеко від місця порубки, вирішив іти до чоловіків, які незаконно валять ліс, самотужки.
Наблизившись, побачив, що ті зрубали чотири сосни і вже обрізають гілки.
Лісничий теж нагодився. Лісопорушники почули, як під’їхала машина.
Один схопив сокиру і пішов до машини. На крик лісничого Сергія Карпенка: «Кинь сокиру!» ніхто не відреагував. Зав’язалася сутичка.
Тим часом Іван Семирей хотів вилучити бензопилу, проте оступився. Коли він впав, інший лісокрад, який залишився на місці події, надавив коліном на його горло і почав душити. Семирей якось відштовхнув нападника і побіг на крики. Його товариш вже стояв із закривавленою рукою. Лісокради кинулися навтьоки.
Лісівники терміново викликала міліцію, яка спрацювала швидко і оперативно.
Пізніше порушники закону пояснювали, що душити почали ненароком, а сокирою рубанули з необережності. Сосни, як стверджують, брали не собі, а на замовлення.
Сергію Карпенку на руці довелося накладати чотири шви.
Адміністративне порушення за 4 зрубані сосни віком по 40 років становить 2 тисячі 800 гривень.
Проте за фактом нападу на лісівників, які прирівняні до правоохоронних органів, порушена кримінальна справа. Наразі ведеться слідство.
Поки ж Миколу П., який напав на лісничого, випустили під заставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
adams Показати IP 29 Липня 2011 15:21
Останнє інтерв"ю - бомба... Дільничий БАРАН...
Знавець Показати IP 1 Серпня 2011 12:30
Ще слід з'ясувати хто з учасників конфлікту винен "лісокради" чи лісничий Карпенко С.П.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus