USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині на полюванні вбили косулю і… людину (уточнено)

16 Вересня 2008 12:29
У неділю, 14 вересня, під час незаконного полювання, яке проводилося в угіддях державного підприємства  «Городоцьке лісове господарство», отримав смертельну травму з вогнепальної зброї в область шиї мешканець села Городок Маневицького району 36-річний Василь Вакулич. Про це 16 вересня повідомляють «Волинські Новини».
 
Як інформують у прес-службі Волинсьного обласного управління лісового і мисливського господарства, смертельної травми йому завдав мешканець цього ж села 54-річний Василь Неродик. Третім учасником полювання і свідком трагедії став їх земляк Сергій Ремінський 1980 року народження. За словами тимчасового виконувача обов’язків начальника відділу обласного управління лісового та мисливського господарства Віталія Жабчука,  усі троє не є законними мисливцями та користувалися незареєстрованою зброєю. Під час полювання була добута однорічна самка косулі.
 
За попередньою версією, вбивство сталося через необережне поводження зі зброєю. Перш ніж натиснути на курок, мисливець не переконався, що в напрямку пострілу немає людей. По даному випадку  порушено кримінальну справу. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus