USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

На Волині на великій швидкості перекинувся трактор. Загинула жінка

1 Листопада 2013 09:12
По дорозі до сусіднього села п’яний водій перекинув трактор і смертельно травмував пасажирку. Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

Так, нетверезий мешканець села Линів Локачинського району вкрав саморобний трактор з причепом. Через кілька годин злодій вирушив трактором до сусіднього села, не маючи навиків керування та посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії. Чоловік ще перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння рухався на великій швидкості і був неуважним. Не зреагував він на зміну дорожньої обстановки і перекинувся. У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажирка отримала тілесні ушкодження, внаслідок чого померла.

У залі суду обвинувачений визнав повністю свою вину і пояснив, що в той день справді взяв самовільно трактор аби перевезти деякі речі з сусіднього села.
Потерпілий вказав, що не давав дозволу обвинуваченому взяти трактор. Матеріальних претензій до нього не має і просить суворо не карати.

Свідок цієї події розповів, що того дня обвинувачений їхав повз його будинок трактором на великій швидкості. Коли трактор повело на зустрічну смугу, він повернув кермо вправо і трактор перекинувся.

Локачинський районний суд Волинської області засудив обвинуваченого до трьох років позбавлення волі та призначив штраф у розмірі 17 тисяч гривень. без позбавлення права керувати транспортними засобами. Оскільки засуджений був безробітним, то судові витрати поклали на державу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus