USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП на Волині: п'яний водій протаранив авто

10 Липня 2014 12:39
П'яний водій на швидкості врізався у припарковане на узбіччі авто. ДТП трапилася вчора, 9 липня ввечері, у Нововолинську на вулиці Грушевського в районі школи №3. Про це інформує Нововолинськ діловий.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що вчора на Волині в ДТП постраждали діти.

"Почули гучний звук удару і скрегіт коліс. Вибігли на дорогу, а там - сіра "десятка" в'їхала у задню частину червоного "Опеля". Мабуть, швидкість була чималою, адже обидві машини ще просунулись добрих кілька метрів. Водій "десятки" був п'яний, тому і втікати не пробував", - розповідають очевидці.

Рух на цій смузі - односторонній, тут часто на роликах катаються діти, а поруч знаходиться школа. Ділянка справді є небезпеченою і потребує посиленої уваги з боку правоохоронців.

Працівники ДАІ підтвердили, що винуватець ДТП був у нетверезому стані. Посвідчення водія у нього одразу вилучили. Тепер очікується рішення суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus