USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині незаконно рубали сосни, а казали – «новорічні ялинки»

13 Серпня 2009 12:14
Цьогоріч Держекоінспеція в області передала до правоохоронних структур дві справи загальним обсягом нарахованих збитків майже мільйон гривень. Про це 13 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
Зокрема до Волинської природоохоронної міжрайпрокуратури передано матеріали по факту незаконної вирубки сосни на землях запасу Старовижівського району для подальшої реалізації як «новорічних ялинок».  Загальний обсяг нарахованих збитків становить 680 тисяч гривень, - повідомили у Держекоінспекції в області.
 
Окрім того, до облпрокуратури передано матеріали по факту нецільового використання лісових земель та незаконного «видалення міського лісу на території Ружинської сільради Турійського району», чим завдано збитків майже на 270 тисяч гривень.
 
Довідково:
 
Цьогоріч проведено 184  перевірки по контролю за дотриманням громадянами і лісогосподарськими підприємствами вимог лісового законодавства. По виявленим порушенням до адміністративної відповідальності притягнуто 164 особи з накладенням штрафу обсягом 12,9 тисячі гривень (сплачено – 9,5 тисячі гривень).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
наташаша Показати IP 14 Серпня 2009 09:24
до каких пор мы будем так варварски относиться к природе? где наша власть? рубят как хотят и что хотят в угоду одним бизнесменам и ущерб всему народу задумайтесь большая часть сраны это это горы и предгорье результаты такого хозяйствования видно на лицо в Закарпатской области до сих пор природа мстит за бездумье наши руководители лиш кричат но ничего не делают да и как ведь многие из них в этом или другом бизнесе связаном с вырубкой леса это не только варворство но и опасность.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus